Закріпити товар на початку категорії

Правила раздела: faq.php?mode=okay
Модератор: Модераторы

Andrijk
Andrijk
Репутация: 0
Сообщения: 15
Зарегистрирован: 12.02.2019
С нами: 10 месяцев 1 день

Сообщение #1 Andrijk » 12.02.2019, 08:57

Добрий день.

на сайті ми постійно додаємо нові товари які розміщаються вгорі категорії при сортуванні "по умолчанию"
але в нас є маржинальні товари
ми хочемо щоб клієнт, який зайшов на ктегорію спочатку побачив їх а потім всі решта

чи є якась можливість в двіжку закріпляти товари вгорі категорії

Дякую за відповідь

OkayCMS M
Администратор
Аватара
OkayCMS M
Администратор
Репутация: 147
Сообщения: 1081
Зарегистрирован: 12.11.2015
С нами: 4 года 1 месяц
Сайт Skype

Сообщение #2 OkayCMS » 12.02.2019, 12:36

Нет, такого функционала нет, но есть вот такое дополнение в маркетплейсе, которое может помочь вам решить эту проблему https://okay-cms.com/products/rekomenduemye-tovary-dlya-kategorij

Andrijk
Andrijk
Репутация: 0
Сообщения: 15
Зарегистрирован: 12.02.2019
С нами: 10 месяцев 1 день

Сообщение #3 Andrijk » 13.02.2019, 07:29

Добрий день,

знайшов рішення

в товару є таке значення як "position", першими в списку категорії відображаються товари з максимальним значенням "position"

для товарів які ми хочемо показувати першими в категорії потрібно задати максимальне значення.

пробував зробити поле в адмінці в якому можна вказувати значення "position"
але не зовсім виходить підкажіть що не так)
в файлі /backend/design/html/product.tpl після

Код: Выделить всё

<div class="heading_label" >Meta-keywords</div>
                        <input name="meta_keywords" class="form-control fn_meta_field mb-h" type="text" value="{$product->meta_keywords|escape}" />


вставив по аналогії

Код: Выделить всё

<div class="heading_label" >Position</div>
                        <input name="position" class="form-control fn_meta_field mb-h" type="text" value="{$product->position|escape}" />


значення position виводить але зміни неприймає
що потрібно зробити

Добавлено спустя 23 минуты 6 секунд:
можливо ще краще
поставити "checkbox" по аналогії "visible_checkbox"
в якому вказати name="position" value='100000'

буду вдячний за допомогу з кодом


Название раздела: Вопросы по работе с OkayCMS
Правила раздела: faq.php?mode=okay

Быстрый ответ


Введите код в точности так, как вы его видите. Регистр символов не имеет значения.
Код подтверждения

   

Вернуться в «Вопросы по работе с OkayCMS»

Кто сейчас на форуме (по активности за 5 минут)

Сейчас этот раздел просматривают: 15 гостей